اقامت-آلمان

تقریبا همه شرایط رسیدن به اقامت آلمان را سعی کردیم فهرست وار برایتان شرح دهیم در این نوشته سعی شده تبلیغی نباشه هرچند خدمات ما اقامت المان میباشه ولی سعی کردیم اطلاعات خوب وتقریبا جامعی را برای شما فراهم کنیم. این نوشته را حدکثر ظرف ۵ دقیقه می خوانید و لی شاید به اندازه n برابر آن برایتان کاربرد داشته باشد الته امیدواریم 🙏

پس این فرصت به ما بدهید با خواندن کامل آن ، و نیز به خودتان شاید ….

در این نوشتار سعی ما بر این است که اخذ اقامت آلمان برای افراد عادی و افراد با شرایط خاص را مورد بررسی قرار دهیم و شرایط اخذ اقامت در آلمان را به طور کامل برای شما توضیح دهیم .

اقامت-آلمان

اقامت-آلمان

المان کشوری که جمعیت اون داره رو به پیری میره (شتری که در خانه ماهم خوابیده..)لذا به دو دسته نیرو کاری و جمعیتی نیاز داره یکی نیرو سطح پایین برای پر کردن مشاغل رده اخرو سخت (اجتماعی و کاری) و نیروی سطح بالا

که نیروی سطح بالا را هیچ کشوری به اون نه نمی گه چه را که تا یک نیروی زبده و سطح بالا ساخته بشه سرمایه گذاری و وقت زیادی لازمه لذا اینها بدشون نمی اد دیگران بکارند و انها درو کنند و نیروی ساخته شده رده بالا را بگیرند نیروی که جز مولفه های قدرت هرکشوری نیروی فنی سطح بالای اون می باشد

با توجه به شرایط مطلوب کشور المان برای زندگی و افزایش روزافزون بر تعداد مهاجرین کشور آلمان این کشور سعی نموده که از این همه متقاضی خوب هاشو دست چین بنماید و هر روز شرایط برای نیروی سطح پایین سختر می کند چرا رقابت در اون بسیار شدید و متقاضی بسیار بنابر این سعی نموده است با وضع قوانین جدید، به جذب مهاجران و متخصصان و اعطای تابعیت به آنها بپردازد که در ادامه مطلب به آن اشاره خواهیم کرد .البته در یک نگاه کلی

با ما همراه باشید تا ۱۰ سوال مهم و ضروری در رابطه با اقامت آلمان را مورد بررسی قرار بدهیم و به آن پاسخ دهیم .

  1. تا چه حد با اخذ اقامت در آلمان اشنایی دارید ؟
  2. راههای اخذ اقامت در آلمان چیست ؟
  3. اخذ اقامت در آلمان چه شرایطی دارد ؟
  4. هزینه های اقامت در آلمان چگونه است ؟
  5. مدارکی که برای اقامت المان لازم است کدامند ؟
  6. آیا اخذ اقامت در آلمان به عنوان یک حق به فرد داده می شود ؟
  7. اقامت آلمان برای افراد گوناگون با شرایط متفاوت چگونه است ؟
  8. آیا می توان با خوداشتغالی در کشور المان تابعیت گرفت و چه شروطی دارد ؟
  9. چه میزان آشنایی با زبان آلمانی برای زندگی، کار و تحصیل مورد نیاز است؟
  10. معایب و مشکلات زندگی در آلمان چیست؟

تعریف کلی تابعیت و اقامت و تفاوت آنها :

اقامت-آلمان

اقامت-آلمان

تابعیت به رابطه ی معنوی ، سیاسی ، حقوقی و بین المللی گفته می شود که بین شخص و دولت کشور پذیرنده برقرار می شود و فرد جزو ملیت آن کشور محسوب شده و به رسمیت شناخته میشود .

فرد تبعه اجازه شرکت در مشاغل خاص و حق رای را دارد و در قبال دولت وظایف و حقوقی را داراست و بر طبق این قوانین، دولت نیز وظایفی در قبال اتباع خود دارد و یکی از موارد آنست که حق تابعیت را نمیتوان از کسی صلب نمود .

اما اقامت حضور فرد در قسمتی از خاک کشور را گویند که بسته به نوع آن متفاوت می باشد، حضور فرد موقتی می باشد و فرد اجازه شرکت در مشاغل خاص و یا حق رای را ندارد هم چنین اقامت قابل صلب می باشد که به دو نوع اقامت موقت و اقامت دائم تقسیم می شود .

معمولا  کشورها نیز در ابتدا اقامتر موقت می دهند که معمولا برای راحتی پذیرش به افرادی که شرایط خاصی دارند مثل سرمایه گذاری و یا مهارت های خاص مورد نیاز اون کشور در اولویت می باشند  و پس از  مدتی با پاس کردن یکسری شرایط به آنها اقامت دائم می دهند و پس از آن به افراد تابعیت می دهند که خیلی سخت افراد وارد این مرحله می شوند .وهنوز هم هستند کسانی که ۳۰ سال در آلمان زندگی می کنند و اقامت دارند تازه اون هم اقامت دائم نه بلکه اقامتی که هر ۴سال یا ۵ ساله تمدید می شود !!؟؟؟

آنچه که باید درباره اقامت آلمان بدانید

آلمان کشوری ثروتمند و پیشرفته می باشد

البته از لحاظ نظم کاری خیلی قوی تر از ایران و چه بسا شما نسبت به ایران مجبور هستید ساعات بیشتری را کار کنید اونهم کار با راندمان بالا و نه یک ساعات کار مفید . و نیز از لحاظ عاطفی به قول  ایرانی ها سرد که دو فاکتور اساسی که شما باید بتونید با آن کنار بیاید و چه بسا افرادی سالهاست در آلمان زندگی می کنند ولی هنوز در این وفق دادن مشگل دارند و یا اگر بتونند مهاجرت معکوس خواهند داشت!!

با شرایطی که آلمان دارد، از جمله امکان تحصیل رایگان ، امکان کار و نرخ بیکاری پایین ، امکانات رفاهی و امنیتی بالا و بسیاری از موارد دیگر، افراد زیادی را برای اقامت آلمان به خود علاقه مند کرده است . که از اقصا نقاط دنیا  طالبان سرسختی دارد و جالب اینکه بعد از اشنایی شما با انها پی خواهید برد که شما نسبت به آنان زندگی شاهانه را در ایران داشتید (هرچند ممکن است این الان برایتان پذیرشش سخت باشد ) و شاید یکی از سخترین مراحل اقامت المان ناچاری از همنشنی و یا هم کمپی با انان هستید که از لحاظ فرهنگی و اداب اجتماهی بشدت پایین هستند 

اما با همه اینها بازم خیلی  از افراد تمایل دارند که تابعیت کشور آلمان را اخذ نمایند و این کشور را برای زندگی انتخاب میکنند .

بیشتر بخوانیم :  با این روش ها اقامت اروپا را بدست بیاورید!

اقامت در آلمان از راه های زیر امکان پذیر است :

خو گیری یا به قول خودشون فرایند المانی شدن که بسیاری که قصد اقامت المان را دارند یکی از گزینه های که حتما در نظر داند این است که شرایط زندگی بهتری برای بجه هایشون فراهم گردد (ما که از بین رفتیم بچه هایمان به جایی برسند ) ولی اینکه ایا بچه های انها در یک شرایط چند فرهنگی بشدت بی هویت و پایین شهری المان شرایط بهتری خواهند داشت خود حدیث دیگری است

اما یکی از گزینه های گه المانی برای اقامت روی سهل می گیرند شرایط زیر هست چرا که اعتقاد دارند کسانی که این شرایط را پاس می کنند تا حد زیادی دیگر با فرهنگ المانی و زندگی در المان خو گرفتند لذا فرایند هسمان سازی انها برای المان ها راجتتر می باشد

اینو فراموش نکنیم هر کشوری که به هردلیل (نیاز نیروی کاری پیری جمعیت و….) مهاجرت می پذیره دوست داره افرادی را که جذب مینماید در سیستم و فرهنگ خودش حل بنماید و اصلا دوست نداره خوده فرهنگ درش شکل بگیره

 

  • اقامت آلمان از طریق خوگیری

  1. شخص باید تا سن ۲۱ سالگی به مدت ۸ سال در کشور المان اقامت داشته و زندگی کند.
  2. باید به مدت ۶ سال در یکی از مدارس کشور المان تحصیل نماید .
  3. از یکی از مدارس کشور المان فارغ التحصیل شده باشد .
  4. در کشور المان آموزش حرفه ای دیده باشد و به موفقیت های بالا دست یابد .
  5. پدر و مادر فرد در کشور المان اقامت دائم داشته باشند و یا ۸ سال در کشور المان زندگی کرده باشند .
  • اقامت درآلمان از طریق تحصیلات

یکی از مواردی که میشه باهاش اقامت در المان گرفت تحصیل در المان می باشد کلا تحصیل در المان دو قسمت می باشد یکی دانشگاه ازادی و یکی دانشگاه شریفی ؟؟!!

بله البته برای تقرب به ذهن این مثال زدم وگرنه جسارت به دانشجویان و فارق التحصیلان دانشگاه ازاد نیست . اما دو جوره دیگر یکی پولی و یکی هم دولتی سخت با بورسیه و…خوب تبعا پذیرش در دانشگاه پولی آن بسیار راحتتر از دانشگاه درجه یک می باشد و نگاه اونها هم به شما بک منبع دارمدی می باشد

برای پذیرش در دانشگاه درجه یک المان حتما باید بدونید اولویت با خود المانی هاست مگر شما از دانشجوی هم سطح انها فراتر باشید پس این فکر که بتونید به راحتی بورس بگیرید اونهم دانشگاه خوب اصلا نکنید وگرنه….

درثانی بدونید نظم اجتماعی المان بسیار قوی می باشد و مثل ایران نیست مثلا کارمند اداره آب و فاضلاب در راه برگشت به خانه مسافر هم بزنه (خرج بنزینش در بیاد ..)و یا توی اسنپ کار کنه

اگر شما برای تحصیل به المان می روید باید فقط فکر تحصیل باشید و الا اینکه در کنار اون بتونید کار هم داشته باشید و…. از سرتون بیرون کنید . البته کارهای محدود دانشجوی هست یه چیز توی مایه ایران در زمان ما سال ۱۳۷۶ ماهیانه شش هزارتومان بود نگید اون موقع شش هزارتوان زیاد هم بوده و ارزشش داشت همون موقع هم پایه حقوق بالای ۱۵۰ هزار تومان بود .پس کار دانشجوی همینه و همین نسبت ها هم در المان امروزی تقریبا برقرار هیچ وقت عددهای گه در خصوص زندگی و تحصیل المان و یا هر کشور دیگری را می شنوید بلافاصله با ایران خودمون مقایسه نکنید بخصوص با این گرانی ارز

ای چه بسا زندگی را با ماهی ۲۵۰۰ یورو هم نتوانید بگذارنید(چون درآمد در  آلمانه و خرج در آلمانه) این جلیقه زردها فرانسوی از سر تفنن هر هفته تعطیلات اخر هفته را از سر سیری و تنوع به خیابان ها نمی ایند و ….

  • اقامت-آلمان

    اقامت-آلمان

  1. فارغ التحصیلانی که در یک موسسه آموزش عالی این کشور مشغول به تحصیل هستند ممکن است پس از ۲ سال موفق به دریافت اقامت از کشور المان شوند .
  2. اگر فردی نشان بدهددارای سطح بالاتر از دستور زبان آلمانی  است، به عنوان مثال بالاتر از سطح B1 باشد،می تواند مدت زمان اقامت برای اخذ تابعیت آلمان را به ۶ سال کاهش دهد .
  3. علاوه بر مواردی که به آن اشاره شد، دانشجویان در حال تحصیل در کشور آلمان می توانند پس از اتمام تحصیلات دانشگاهی خود، به دنبال کار بگردند و یا همچنین با ارائه مدرک فنی خود مشغول به کار شوند.البته به شرطها و شروط ها ….
  4. بیشتر ساکنین خارجی در کشور آلمان با تحصیل در یک مدرسه یا دانشگاه های این کشور و یا کار برای یک شرکت آلمانی می توانند اجازه اقامت برای خود دریافت نمایند .
  5. فارغ التحصیلانی که دانش حرفه ای را گذرانده اند و تجربه ی خاص دارند. یا به نقلی دیگر فقط مدرک اخذ نکردهاند بلکه با سواد هستند قصه مهندس کامپیوتره نشه که بهش گقتند مدرک چی داری گفت مدرک کامپیوتر ..افرین .. حالا این کامپیوتر روشن کن …نه دیگه تا این حد
  6. اساتید دانشگاه با رزومه های حرفه ای می توانند درخواست اقامت بدهند.
  7. آن دسته از افرادی که نخبه هستند یا مدرک تخصصی و عالی رتبه اخذ نموده اند می توانند پس از ۶ سال اقامت تابعیت کشور المان را اخذ نمایند . به این کلمه دقت کنید نخبه در سطح آلمان
  • اقامت در آلمان از طریق کار

کشور آلمان برای جذب متخصصان مشتاق است !

این جا جای که مدرک حرف نمی زنه بلکه تخصص و رزمه مهم است ممکنه مدرکتون بپرسند و لی این در حد یه سال می خواهند بدونند که شما در چه حدی سواد دارید و یا چه تجربه با ارزشی دارید همیشه یادتون باشه هر کشوری اگر داره مهاجر میگیره انهم به اختیار نه مجبور بشه (مثل اورگان جنگی ) دوست داره افراد با کیفیتی را بگیره و هرچی سطح اون کشور بالاتر میره شرایط پذیریش هم سختر میشود

  1. مدیرانی که تجربه ی کاری بالا دارند.
  2. دانشمندان و مدرسان برتر، کارشناسان علمی و متخصصان می توانند بدون توجه به مقدار حقوق و دستمزدشان با توجه به مدت زمان کاری خود، به راحتی در کشور آلمان اقامت دریافت نمایند .
  3. کارشناسان و کارمندانی که سمت مدیریتی و تجریه کاری بالا دارند، می توانند برای اقامت دائم یا همیشگی خود اقدام کنند .
  • اقامت درآلمان از طریق تولد

دو قانون برای اعطای تابعیت یک کشو وجود دارد :

.۱  قانون خاک :قانون خاک به این گونه می باشد که شخص صرف نظر از وضعیت اقامت پدر و مادر و تنها به دلیل تولد در خاک یک کشور می تواند تابیعت آن کشور را به دست بیاورد.  کشورهای آمریکا، کانادا و برزیل از این قبیل کشورها هستند.

.۲  قانون خون :قانون خون نیز اینگونه می باشد که حتما باید یکی از والدین تابیعت و شهروندی کشور موردنظر را داشته باشد. کشور آلمان و اکثر کشورهای اروپایی از قانون خون پیروی می کنند و برای اعطای تابعیت به فرزند حتما باید یکی از والدین تابعیت آلمان را داشته باشند.

  • اقامت در آلمان از طریق ازدواج

یکی از گزینه های که به فکر خیلی از جون های ایرانی می رسه😇 نه بفکر جون های ایرانی بلکه جون های بسیاری از کشورهای که قصد رفتن به المان دارند (حداقل ۴۰ الی ۵۰ کشور می تون نام برد که افرادی از آن دوست دارند به المان بروند ) پس خواستگار زیاد شد و دختر المانی در ناز

و اینکه بسیاری از دختران المانی هم می دانند که قصد تقرب خیلی ها بهشون چیه .اینطور هم که ما فکر می کنیم ساده نیستند و به همین خاطره که بسیاری از پروندها عجیب غریب کلاهبردای و سواستفاده شکل میگریه که شروع اولیه آن با این تصور بود ازدواج با یا دختر مو بلوند قد بلند چشم ابی و… المانی🙈 و بعدش هم … 😱 اخذت اقامت دیگه چرا فکر بد می کنید😎 !!؟؟

البته این برای خانم ها هم هست ازدواج با یه اقای جنتلمن المانی چشم ابی و….

اینو گفتم بودنید ازدواج که رابطه منفعت طلبانه قصد اون شکل می دهد معمولا به رابطه های رومانتیک و سرگذشت های فیلم هندی ختم نمی شود لذا با چشم بازتری برسی کنید

همسر شهروندان آلمانی که به زبان آلمانی تسلط دارند پس از ۳ سال می توانند تابعیت کشور آلمان را اخذ کنند وحداقل باید ۲ سال با همسر خود زندگی کند .

  • اقامت در آلمان از طریق پناهندگی

یک بحثی را خیلی از کشورها و از جمله المان دارند اونم دادن اقامت برای پناهجویان می باشد و بیشتر یک رابطه انسانی منشا شکل گیری اون بوده (حسن ظن داشته باشیم )و اون برای این بوده که به افرادی که در معرض خطر هستند بخاطر جنگ ومسایل حکومتی پناه بدهند .الانم که همه در معرض خطر هستند و حکومت کشور  انها می خواد انها را قنجه  فنجه کند 😧

زیاد به خدتون در خصوص این جور مدارک سختی ندهید؟ 😎 چرا که انها یک دیدگاهی تقریبا نسبت به ایرانی ها دارند اینه که اگر از اونها سند کاخ سفید و بخواهید هم برایتان می آورند !!؟؟؟ اینکه ممکن همه سختی در جور کردن این مدارک که به این دلیل تحت آزار هستیم برایتان سختی بسیار داشته باشد ولی از آن طرف مورد پذیرش نباشه که اکثرا هم نمیشه اونوقت میشه قصه خوردن شیر برنج و کتک با هم …..

به هرجهت قصه این بحث بسیار طولانی که بعدا بدان خواهم پرداخت

خارجی های مقیم در کشور آلمان، پناهندگان، همسران و فرزندانشان می توانند با شرایط خاص و طبق برخی از قوانین کشور آلمان با اقامت کمتر از ۸ سال تابعیت را کسب نمایند.

پناهندگان و افراد بدون تابعیت ممکن است بتوانند پس از ۶ سال اقامت در کشور آلمان درخواست تابعیت دهند .

آیا می توان با خوداشتغالی در کشور آلمان تابعیت گرفت ؟  چه شروطی دارد  ؟

اگر فردی می خواهد در کشور آلمان اشتغال زایی نماید باید شرایط زیر را داشته باشد :

اینهم یه گزینه ای بازم هم بدانید المانی ها ممکن ساده بنظر برسند ولی احمق نیستند و خیلی زود به نیات واقعی شما پی می برند و چون قبلا بسیار دور خوردند قوانین بازدانده و زاپاس زیادی دارند تا توی دور دورتان بزنند پس اقامت در المان از طریق سرمایه گذاری بدیه صورت می باشد که سه تا اثبات داره

  1. ثابت کند کسب و کار پیشنهادی اش پاسخگوی نیاز های جمهوری آلمان می باشد.
  2. ثابت کند کسب و کار پیشنهادی اش در اقتصاد کشور المان تاثیر سودمندی دارد .
  3. ثابت کند تحت پوشش سرمایه خود یا وام بانکی است و برای ان تاییدیه کتبی بگیرد .
  4. بتواند۲۵۰۰۰ یورو سرمایه گذاری نماید .

فرد می تواند با دارا بودن شرایط بالا و اشتغال زایی در کشور آلمان ، پس از ۵ سال اجازه اقامت کشور آلمان را دریافت نماید.

آیا اخذ اقامت در آلمان به عنوان یک حق به فرد داده می شود ؟

ببینید وقتی به فردی اقامت داده شد به هردلیل ،این طور نیست که فرایند تابعیت در آلمان اونم اتوماتیک شروع شده  بلکه برای اقامت اگر ده واحد دقت نظر و هوشیاری دارند برای اعطای تابعیت ده برابر آن دقت و وسواس دارند پس اگر به هر دلیلی در المان اقامت داده شدید و خودتون برای گرفتن تابعیت محق می دونید باید برای آن تلاش کنید و انرا بدست بیاورید

علاوه بر مواردی که اشاره شد، در کشور آلمان قانونی وجود دارد که تابعیت کشور آلمان به عنوان یک حق به فرد اعطا میشود (نمی شود بلکه باید بگیریش انهم بعد از هفت خوان رستم 😧) که به ان اشاره می نماییم :

فردی که تمامی معیارهای زیر را دارا باشد تابعیت المان را به عنوان یک حق بدست می اورد :

  1. برای حداقل ۸ سال در کشور المان حضور داشته باشد .
  2. قانون اساسی دموکراتیک المان را تایید کرده و به ان متعهد باشد .
  3. قادر باشد بدون توسل به منافع از خود پشتیبانی نماید .(یعنی هنوز یا کمک هزینه المان زندگی نکنه)
  4. به هیچ عمل غیر قانونی محکوم نشده باشد .
  5. دانش کافی راجع به کشور المان داشته باشد .
  6. از سیستم حقوقی ، جامعه و شرایط زندگی در جمهوری فدرال المان دانش کافی داشته باشد .

فرد باید تمامی موارد بالا را دارا باشد و در صورت نداشتن حتی یکی از موارد فوق، حق تابعیت به وی اعطا نمی شود

اگر این هفت خوان رفتید و تابعیت المان را گرفتید اونوقت خانوادتم به تبع تابعیت می گیرند ؟

شما با توجه به شرایط خود برای دریافت اقامت باید مواردی از جمله داشتن مهارت زبان آلمانی ، حمایت خود از نظر مالی و امرار معاش، پرداخت مالیات و بیمه درمانی برای دارندگان شغل و هم چنین نداشتن سابقه کیفری را دارا باشید .

اقامت-آلمان

اقامت-آلمان

افراد برای کسب تابعیت کشور آلمان ، نیازمند گذراندن آزمون تابعیت می باشند .

این آزمون اطلاعات فرد را درمورد قانون اساسی آلمان ، مفاهیم اساسی دموکراتیک این کشور ارزیابی می کند

البته به جز افراد معلول و ناتوان و افراد کم سن و سال برای همه این امر ضروری می باشد.

شخصی که برای اخد تابعیت در این کشور اقدام می کند نباید هیچ گونه سابقه کیفری سنگین داشته باشد .

فرد برای دریافت تابعیت آلمان باید به زبان آلمانی مسلط باشد و تابعیت قبلی خود را واگذار نماید که این نکته برای ایرانیان وجود دارد که متقاضیان ایرانی با وجود دریافت تابعیت آلمان می توانند تابعیت ایرانی خود را حفظ نمایند و هم چنین افراد پس از اخذ تابعیت، نباید بر ضد قانون و منافع آلمان هیچ گونه اقداماتی انجام دهد .

مدارکی که برای اقامت المان لازم است کدامند؟

اقامت-آلمان

اقامت-آلمان

برای اخذ هر گونه مجوز اقامت در آلمان، باید مدارک زیر را ارائه دهید. برخی از این مدارک برای دریافت مجوزهای مختلف مشترک هستند:

  1. داشتن گذرنامه‌ی معتبر یک کشور دیگر
  2. عدم داشتن سابقه‌ی جنایی
  3. دارا بودن حداقل سطح B1 در زبان آلمانی
  4. دادا بودن بیمه‌ی درمانی آلمان
  5. وضعیت مالی پایدار به منظور تامین هزینه‌های خود و خانواده
  6. در صورت اشتغال به کار در آلمان، نیاز به گواهی اشتغال به کار از سوی شرکت و کارفرما دارید.
  7. در صورت ادامه تحصیل در آلمان به ارائه مدرک تحصیل و گواهی اشتغال به تحصیل در آلمان نیاز دارید.
  8. در صورت تمایل به آوردن همسر باید گواهی ازدواج خود را نیز ارائه دهید.

معایب و مشکلات زندگی در آلمان چیست؟

بسیاری ایران و یا وطنشون که در اون با سالها زندگی یکسری چیزهای را بدست اوردهاند رها می کنند و به یک کشور دیگری می روند تا زندگی بهتری را داشته باشند به این نکته توجه داشته باشید زندگی بهتر

یادم نره همین الان هم هستند کسانی که زندگی خوبی در بهترین نقاط تهران دارند و اونو رها کردهاند و در یک خانه روستایی زندگی می کنند و ازشون بپرسی همون خونه روستایی که یک صدم ملک تهرانشون هم نیست را از لحاظ زندگی بهتر می دونند

پس زندگی خوب برای ما انسانها داشتن یک حس خوب تا امکانات خوب و گرنه هیچ انسانی از تهران و یا هرجای خوب پر امکاناتی جدا نمی شد پس خوب برسی کنید …

چرا که خیلی وقت های این حس خوب علیرغم برآوردهای اولیه که همه چیز خویب نشون می داد شاید به ما منتقل نشه ؟؟؟!!!

چالش ها و  مشکلات زندگی در آلمان به فرهنگ کشور مبدأ و همچنین شخصیت مهاجرین بستگی دارد. برای بعضی از افراد نقل مکان به یک کشور جدید خود به خود می تواند یک چالش بزرگ باشد.

اقامت-آلمان

اقامت-آلمان

سایر افراد ممکن است با چالش هایی در زمینه زبان، مشاغل و مشکلات مربوط به خانواده مواجه باشند. از سوی دیگر، برای برخی از مهاجران، تجربه یک شیوه کاملاً جدید زندگی می تواند نوعی ماجراجویی هیجان انگیز باشد.

 

نکته آخر :

سعی کنید که در روز ملاقات زود در محل حضور یابید. حتی در صورت تعیین ساعت ملاقات ممکن است مدتی الاف بمانید. اطمینان حاصل کنید که مدارک خود را به همراه دارید و چیزی را جا نگذاشته اید.

اقامت-آلمان

اقامت-آلمان

به شما ۱۰ دقیقه فرصت مصاحبه داده می‌شود. افسر اسناد شما را بررسی می‌کند و در صورت عدم نقض در مدارک، فرآیند پردازش درخواست شما آغاز می‌شود. در صورتی که یکی از اسناد شما مشکل داشته باشد، تاریخ ملاقات دیگری برای شما تنظیم می‌شود.

درخواست اجازه‌ی اقامت شما در طول دو یا سه هفته مورد بررسی قرار می‌گیرد و به شما پاسخ می دهند. در صورت دریافت مجوز به شما امکان اقامت در آلمان برای مدت زمان مشخص داده می‌شود. در صورت رد درخواست شما می‌توانید دلیل رد را بررسی کنید و مجددا برای دریافت مجوز اقدام کنید.

بیشتر بخوانیم :  چگونه به خانواده ی خود در آلمان ملحق شوم !
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
نظرات خود را با ما در میان بگذارید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 

یورو ویزا برای مهاجرت

همیشه می گوییم برای مهاجرت به هر کشور دیگر خوب برسی کنید و دانسته گام بردادید وگرنه …

البته برای هر نوع مشاور های در خصوص سرمایه گذری اقامت و …..

می تونید با ما تماس بگیرید 

بپرسید و دانسته قدم بردارید

۰۹۲۱۹۵۷۹۹۰۳