دانستنی های مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری!

شما میتونین با صرف سرمایه خودتون در ایجاد شغل و یا با خرید ملک، اقامت اسپانیا رو بگیرین. اقامت در اسپانیا با ویزای سرمایه گذار برای سرمایه گذارانی هستش که حداقل 500،000 یورو برای خرید ملک داشته باشند.پس یک سرمایه گذار می تونه ملک در اسپانیا بخره، و همراه با خانواده در این کشور زندگی کنه و به تمامی امکانات مثل یک شهروند اسپانیایی دسترسی داره. دانستنی های مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری! رو دنبال کنید:

 

سرمایه گذاری از طریق خرید ملک در اسپانیا

برای خرید ملک باید حداکثر 500000 هزار یورو داشته باشین. سرمایه گذاری در اسپانیا میتونه به صورت خرید یک یا چند ملک باشه، به صورت خرید ملک مسکونی، تجاری یا صنعتی باشه و یا به شکل زمین روستایی، در حال ساخت و یا ساختمان قدیمی باشه.

سرمایه گذاری در اسپانیا

سرمایه گذاری در اسپانیا

مزایای خرید ملک در اسپانیا

  • زندگی در کشور اسپانیا
  • امکان سفر به کشورهای حوزه شنگن
  • امکان دریافت اقامت و تحصیل افراد خانواده
  • امکان افتتاح حساب بانک های اروپایی
  • عدم الزام به اشتغال و یا راه اندازی کسب کار در اسپانیا
  • معاف از مالیات سالانه
  • اخذ اقامت دائم اسپانیا پس از 5 سال

 

شرایط مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری

  • حداقل سن متقاضی 18 سال
  • ارائه مدارک توانایی مالی در طول اقامت
  • گواهی سلامت
  • عدم سابقه کیفری

 

راه های اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری

  • سرمایه گذاری حداقل دو میلیون یورویی به صورت خرید اوراق قرضه دولتی
  • سرمایه گذاری حداقل یک میلیون یورویی به صورت سهام در یک شرکت اسپانیایی
  • داشتن سپرده بانکی به مبلغ حداقل یک میلیون یورو در یکی از بانک های اسپانیا
  • ثبت شرکت و یا راه اندازی یک کسب کار و سرمایه گذاری در آن
  • دریافت اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری در املاک و مستغلات

بهتره بدونین قبل از هر کاری باید ویزای طلایی اسپانیا “ویزای سرمایه گذاری” رو تهیه کنین و بعد از ان برای اقامت اسپانیا اقدام کنین. در ادامه به توضیح برخی نکات در این مورد میپردازیم:

 

  • اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری در املاک و مستغلات

طبق قوانین کشور اسپانیا، هر فرد خارجی می تواند با خرید ملک یا املاک در اسپانیا به عنوان سرمایه گذار، ویزای سرمایه گذاری (ویزای طلایی اسپانیا) و سپس کارت اقامت موقت اسپانیا دریافت نماید.

 

  • ویژگی های ملک خریداری شده

ملک میتونه مسکونی، تجاری، زمین و یا ترکیبی از چند ملک  باشه. در صورتی که برای زندگی خانوادگی در اسپانیا ملک می خرین، باید مناسب خانواده باشه. مثلا برای 4 نفر باید دو اتاق خواب استاندارد داشته باشه.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
نظرات خود را با ما در میان بگذارید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *