همه چیز درباره اقامت در اسپانیا از طریق کار

اسپانیا کشوری زیبا و یکی از اعضای اتحادیه اروپا هستش که طرفداران زیادی داره. از جمله طرفداراش ایرانیانی هستن که به برای کار به این کشور میرن. یکی از محبوب ترین روش ها برای مهاجرت به اسپانیا، گرفتن ویزای کاری اسپانیا و اشتغال در این کشور هستش. ویزای کار به اتباع خارجی امکان اقامت برای اشتغال رو میده. در صورتی که در اسپانیا برای حرفه ای ، نیروی کار کافی اروپایی وجود نداشته باشه، کارفرمایان میتونن از سفارت بخوان که برای نیروی کار غیر اروپایی اجازه کار صادر کنه. با ما باشین تا همه چیز درباره اقامت در اسپانیا از طریق کار رو بهتون بگیم:

کار در اسپانیا

کار در اسپانیا

مدارک لازم برای دریافت ویزای کار اسپانیا

  1. اصل و کپی پاسپورت
  2. عدم سو پیشینه
  3. گواهی سلامت
  4. سه عدد عکس
  5. فرم پیشنهاد کار
  6. مدارک لازم جهت تعهدات مالی کارفرما برای جذب فرد متقاضی

شرایط دریافت ویزای کار اسپانیا

  1. دریافت دعوتنامه از طرف کارفرما
  2. داشتن مهارت و مدارک کافی در زمینه مورد نظر
  3. ارائه رزرومه به زبان اسپانیایی
  4. تسلط به زبان انگلیسی

شرایط تمدید ویزای کار اسپانیا

  • عدم ارتکاب جرایم کیفری
  • داشتن اسپانسر

مزایای دریافت ویزای کار اسپانیا

  • کار و زندگی در اسپانیا با کیفیت بالا
  • امکان اقامت خانواده
  • امکان اشتغال همسر متقاضی بدون ویزا
  • امکان دریافت اقامت اسپانیا پس از سه سال

معایب ویزای کار اسپانیا

  • پیدا کردن کارفرما
  • ارسال دعوتنامه از طرف کارفرما
  • زندگی دائم در اسپانیا به مدت 18 ماه

 

مشاغل مورد نیاز در اسپانیا

  • حسابداری
  • مهندسی کامپیوتر
  • آموزش زبان انگلیسی
  • مهندسی صنایع
  • هتلداری
  • گردشگری
  • پزشکی
  • املاک
  • آموزش زبان انگلیسی
  • رسانه
  • آی تی
  • مهندسی مکانیک

و…

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
نظرات خود را با ما در میان بگذارید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *