شرایط فرزندان برای پیوستن به خانواده در آلمان

اگر آندسته از افرادی هستید که می خواهید به یکی از اعضای خانواده خود در آلمان بپیوندید،این مقاله برای شما نوشته شده است. با ما در ادامه مطلب همراه باشید تا شرایط الحاق به خانواده در آلمان را برایتان توضیح دهیم.

الحاق به خانواده در آلمان

الحاق به خانواده در آلمان

الحاق به خانواده در آلمان

در صورتی که شما شهروند اتحادیه اروپا در منطقه اقتصادی اروپا باشید، هر عضو از خانواده شما که عضوی از (EEA) اتحادیه اروپا باشد به شما اجازه می دهند برای اقامت وارد آلمان شوید و برای کار و زندگی در آلمان اقدام کنید.

اما اگر عضو یکی از این کشورهای اتحادیه اروپا نیستید، باید برای ویزای آلمان اقدام کنید که مراحل تخصصی خودش را طی میکند. بعد از آن شما کارت اقامت خود را دریافت خواهید کرد.

ویژگی فردی که می خواهد به یکی از اعضای خانواده خود در آلمان بپیوندد:

۱) اجازه اقامت

بیشتر بخوانیم :  دانستنی های هزینه زندگی در آلمان!

۲) اتاق به اندازه کافی برای اقامت شما که توسط سفارت آلمان و پردازش برنامه کنسولگری قضاوت انجام می گیرد.

۳) منابع مالی کافی و امن که مقدار آن توسط مقامات آلمانی ارزیابی می شود

شرایط پیوستن به همسر در آلمان

شرایط پیوستن به همسر در آلمان

شرایط پیوستن به همسر در آلمان

اگر قصد ازدواج یا قصد الحاق به همسر خود را دارید، هر دوی شما باید بیش از ۱۸ سال سن داشته باشید و باید مهارت های اولیه زبان آلمانی داشته باشید.

البته راه حل دیگر هم وجود دارد که هیچ الزامی برای سن شما وجود ندارد و همچنین نیاز به صحبت به زبان آلمانی ندارید.

همسر شما ویژگی های زیر را دارا باشد:

۱)دارای کارت آبی اتحادیه اروپا باشد.

۲)در آلمان به عنوان یک محقق حضور داشته باشد

۳)یک فرد مجرب

۴)به عنوان فردی که به خود اشتغالی مشغول است.

شرایط فرزندان برای پیوستن به خانواده در آلمان

شرایط فرزندان برای پیوستن به خانواده در آلمان

شرایط فرزندان برای پیوستن به خانواده در آلمان

کودکانی که زیر ۱۶ سال دارند می توانند بدون هیچ شرایطی به خانواده خود در آلمان ملحق شوند. اما در صورتی که فرزند بین ۱۶ تا ۱۸ سال داشته باشد، والدین باید مسلط به زبان آلمانی نیز باشند و زبان آلمانی را به راحتی درک کنند.

بیشتر بخوانیم :  بهترین هتل های مجلل اسپانیا از نظر مسافران

در صورتی که والدین دارای کارت آبی، اجازه اسکان و یا اجازه اقامت برای اهداف بشر دوستانه هستند مورد دومی از این امر مستثنی می باشد.

چگونه باید درخواست داد؟

چگونه باید درخواست داد؟

چگونه باید درخواست داد؟

شما ابتدا باید به سفارت آلمان در کشور خود درخواست اقامت دهید.برای این منظور با مراجعه به وبسایت وزارت امور خارجه به فهرست کاملی از تمامی نمایندگی‌های خارجی جمهوری آلمان دسترسی یابید.

به طور کل برای اجازه اقامت، زن و شوهر باید از مهارت های عمومی زبان آلمانی برخوردار باشند. در واقع افراد باید بتوانند عبارات روزمره و جملات عامیانه را درک کنند، به عنوان مثال قادر به خودتان، پاسخ به سوالات ساده و نوشتن نام و آدرس بر روی فرم به زبان المانی باشید.

در بسیاری از موارد ممکن است نیاز به شرکت در یک امتحان زبان داشته باشید، از جمله:

۱)زبان Deutsch اجرا شده توسط انستیتو گوته و یا شرکت Telc ،
۲)زبان Deutsch’Grundstufe بخشی از زبان دیپلم اتریشی است (ماخذ Österreichisches Sprachdiplom (OSD)،
۳)آزمون TestDaF “توسط تست انستیتو داف V.

در صورتی که ویژگی های زیر را دارا باشید نیازی به اثبات توانایی خود برای تکلم زبان آلمانی ندارید.

۱)شما یا همسرتان دارای کارت آبی اتحادیه اروپا باشید.
۲)همسر شما یک کارگر مجرب، یک محقق و یا خود اشتغالی باشد و شما در حال حاضر با او ازدواج کرده باشید و یا هنگام ثبت نام با شریک زندگی خود به آلمان منتقل شده باشید.
۳)زمانی که شما فارغ التحصیل یک سطح زبان هستید (به عنوان مثال شما در حال تحصیل یا فارغ التحصیل یک سطح هستید).
۴)شما یک شماره ملی استرالیایی، کانادایی، اسرائیلی، ژاپن،ی جمهوری کره، نیوزیلند و یا ایالات متحده آمریکا را دارید.
۵)شما به دلیل یک مشکل فیزیکی، روانی یا ذهنی یادگیری نیاز دارید برای درمان وارد آلمان شوید.

بیشتر بخوانیم :  برترین مراکز خرید در آلمان

شرایط ویزای الحاق به همسر پس از ورود به آلمان

شرایط ویزای الحاق به همسر پس از ورود به آلمان

شرایط ویزای الحاق به همسر پس از ورود به آلمان

هنگامی که شما به آلمان رسیدید، شما و اعضای خانواده تان در دفتر ثبت نام اقامت و سازمان بیگانگان ثبت نام کنید.
در این مدت شما باید گذرنامه خود و دیگر اسناد مربوط به وضعیت خود مانند شناسنامه، اسناد و مدارک گواهی ازدواج یا مشارکت مدنی، حقوق و دستمزد، گواهی مالیاتی و قراردادهای اجاره را به همراه داشته باشید.

ویزای کار همراه با ویزای الحاق خانواده

زمانی که شما برای پیوستن به خانواده خود در آلمان اقدام می کنید میتوانید اجازه اقامت و مهاجرت به آلمان از طریق کار را هم اخذ کنید.
البته برای این نوع اقامت در آلمان شما نیاز به یک کارت آبی اتحادیه اروپا دارید و یا به عنوان یک محقق و یا یک فرد بسیار ماهر برای اقامت آلمان درخواست دهید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
نظرات خود را با ما در میان بگذارید!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 

یورو ویزا برای مهاجرت

همیشه می گوییم برای مهاجرت به هر کشور دیگر خوب برسی کنید و دانسته گام بردادید وگرنه …

البته برای هر نوع مشاور های در خصوص سرمایه گذری اقامت و …..

می تونید با ما تماس بگیرید 

بپرسید و دانسته قدم بردارید

۰۹۲۱۹۵۷۹۹۰۳