شرایط اخذ شهروندی در ترکیه با سرمایه گذاری

اگه میخواین به ترکیه سفر کنین و اقامت این کشور رو بگیرین باید اول یکی از راه های اقامت در ترکیه رو انتخبا کنین. در صورتی که میخواین از طریق سرمایه گذاری شهروند ترکیه بشین، باید یه سری نکات رو بدونین. با ما باشین تا شرایط اخذ شهروندی در ترکیه با سرمایه گذاری رو بهتون بگیم:

 

  • شهروندی ترکیه با سرمایه گذاری: در سال ۲۰۱۸، دولت ترکیه سیستم جدیدی به وجود اورد. افراد واجد شرایط که با ملکی به ارزش ۲۵۰٫۰۰۰ USDهستند یا ۵۰۰٫۰۰۰ USD در بانک های ترکیه سرمایه گذاری کردند، میتونن برای شهروندی ترکیه درخواست بدن. هر دو این گروه ها باید به مدت سه سال در ترکیه اقامت داشته باشن. افرادی که حداقل ۵۰۰٫۰۰۰ USD در پایتخت سرمایه گذاری کردن یا برای ۵۰ نفر کار آفرینی کردن، نیز واجد شرایط هستن.
  • تولد: اسون ترین راه برای گرفتن شهروندی ترکیه اینه که توی خونواده با پدر یا مادر ترک متولد بشین. با توجه به ماده ۱ قانون شهروندی ترکیه افرادی با پدر یا مادر ترک می تونن شهروند ترکیه بشن.
  • ازدواج: در اکثر موارد، بعد از سه سال ازدواج با یه شخص ترک، میتونین شهروندی ترکیه رو بگیرین. شرایط ازدواج هم زندگی با یکدیگر و خودداری از رفتارهایی که تهدیدی برای امنیت ملی هستش.
  • سیستم فیروزه ای: در سال ۲۰۱۷ سیست فیروزه ای به افرادی که مهارتی در فناوری، اقتصاد، ورزش، فرهنگ و هنر، و سرمایه گذارن اجازه داده میشه تا یکی از انواع شهروندی ترکیه رو بگیرن.
بیشتر بخوانیم :  هم اکنون آمار اقتصادی ترکیه چگونه است؟

 

مراحل اصلی شهروندی ترکیه با سرمایه گذاری

  1. باز کردن حساب بانگی: یک حساب در بانک های ترکیه با نام سرمایه گذار باید باز شود.
  2. سرمایه گذاری: انجام معاملات سرمایه گذاری ضروری مثل انتقال معامله املاک، سپرده نقدی، خرید اوراق قرضه دولتی و غیره..
  3. درخواست مجوز اقامت: متقاضیان باید موقع درخواست شهروندی ترکیه، فرم مجوز اقامت رو داشته باشن. در صورت داشتن مجوز اقامت میتونین تا هر زمانی که بخواین اونجا بمونین.
  4. درخواست شهروندی ترکیه: بعد ا گرفتن اجازه اقامت، میتونین به سرعت برای شهروندی ترکیه درخواست بدین. برای درخواست شهروندی، حضور فیزیکی و یا مصاحبه حضوری نیاز نیست.

مدارک مورد نیاز برای شهروندی ترکیه با سرمایه گذاری

  • فرم درخواست
  • پاسپورت معتبر
  • ۴ عکس سایز پاسپورت برای هر یک از اعضای خانواده
  • گواهی تولد
  • اجازه اقامت یا ویزای توریستی
  • اسناد روابط خانوادگی (گواهی ازدواج، گواهی تولد کودکان)
  • کپی کارت شناسایی ترکیه و آدرس بستگان شما در ترکیه
  • فرم پرداخت مالیات
بیشتر بخوانیم :  آیا تمام چیزهایی که تا به حال در مورد کار در ترکیه شنیده اید تقلبی بوده ؟این مطلب شما را به بهترین شیوه راهنمایی می کند .
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
نظرات خود را با ما در میان بگذارید!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 

یورو ویزا برای مهاجرت

همیشه می گوییم برای مهاجرت به هر کشور دیگر خوب برسی کنید و دانسته گام بردادید وگرنه …

البته برای هر نوع مشاور های در خصوص سرمایه گذری اقامت و …..

می تونید با ما تماس بگیرید 

بپرسید و دانسته قدم بردارید

۰۹۲۱۹۵۷۹۹۰۳