ازونجایی که اسپانیا یکی از کشورهای منطقه شینگن به شمار میره، برای ورود به این کشور، به هر هدفی باید ویزای شینگن تهیه کنین. اگه بخواین برای تفریح، امور پزشکی، کار و یا تحصیل و ازدواج به اسپانیا سفر کنین، باید ویزای اسپانیا رو تهیه کنین.ما در اینجا به شما یه راهنمای کامل از مدارک ویزا، مراحل دریافت ویزا و انواع ویزای اسپانیا ارائه می کنیم. از سیر تا پیاز ویزای اسپانیا رو بدونین:

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای اسپانیا

  1. فرم درخواست ویزای شینگن اسپانیا
  2. سه قطعه عکس 6 در 4 رنگی
  3. ترجمه شناسنامه، مدارک شغلی، مدارک مالی، بیمه، فیش حقوقی به زبان اسپانیایی
  4. برگه رزرواسیون هتل و پرواز
  5. گردش حساب 6 ماه اخیر با توانایی مالی
  6. بیمه نامه بین المللی

 

مراحل دریافت ویزای اسپانیا

  1. مراجعه به سفارت اسپانیا در تهران
  2. تعیین وقت مصاحبه در دفتر کنسولی اسپانیا در تهران
  3. انجام مصاحبه در سفارت

 

نکات مهم برای اخذ ویزای شینگن اسپانیا

  • مدارک باد به زبان انگلیسی یا اسپانیایی ترجمه شوند.
  • صدور ویزا حداقل 21 روز زمان می برد.
  • باید وقت سفارت از قبل تعیین شده باشد.
  • تا 45 روز بعد از اجازه صدور ویزا ، باید برای اخذ ویزا اقدام کنید وگرنه باطل می شود.

انواع ویزای اسپانیا

ویزای اسپانیا بر اساس مدت اقامت دسته بندی میشه. مثلا ویزای توریستی اسپانیا یک ویزای کوتاه مدت هستش که برای بازدید از جاذبه های کشور اسپانیا، درمان بیماری، فعالیت های تجاری مورد استفاده قرار میگیره. ویزای ترانزیت هم برای انتقال به کشورها دیگه هستش و نمیتونین باهاش از فرودگاه اسپانیا خارج بشین. در اینجا انواع ویزا اسپانیا رو واستون شرح میدیم:

  • ویزای توریستی اسپانیا

اگر به منظور بازدید از جاذبه های توریستی اسپانیا و یا شرکت در نمایشگاه ها و فستیوال های اسپانیا میخواین به این کشور سفر کنین، پس باید ویزای توریستی بگیرین. که ویزای خویشاوندی هم در همین دسته قرار میگیره و برای بازدید از اقوام هستش. برای دریافت این ویزا همان مدارک معمول، مثل بلیط رفت و برگشت، پذیرش هتل و اطلاعات فردی کافی هستش.

ویزای توریستی اسپانیا

ویزای توریستی اسپانیا

  • ویزای تحصیلی اسپانیا

ویزای تحصیلی اسپانیا بین دانشجویان سراسر دنیا به منظور کارهای تحقیقاتی و ادامه تحصیل از محبوبیت زیادی برخورداره. یکی از دلایل این شهرت ، شهریه پایین و رتبه بالای دانشگاه های اسپانیا هستش. برای دریافت ویزای تحصیلی این کشور باید  دعوت نامه تحصیلی یکی از دانشگاه های اسپانیا و سند تمکن مالی ارائه کنید.

ویزای دانشجویی اسپانیا

ویزای دانشجویی اسپانیا

  • ویزای کاری اسپانیا

اسپانیا در بین کشورهای اسیایی از نظر زمینه شغلی بسیار پر طرفداره. هر سال مردم زیادی از کشور ایران برای کار به اسپانیا سفر می کنن. البته مدارک لازم برای دریافت ویزای کار اسپانیا عبارتند از دعوت نامه کاری و ضمانتنامه کارفرما..

ویزای کاری اسپانیا

ویزای کاری اسپانیا

  • ویزای پزشکی اسپانیا

برای امور پزشکی  و درمان بیماری ها صعب العلاج باید ویزای پزشکی اسپانیا رو تهیه کنین . از مدارک مورد نیاز برای دریافت این نوع ویزا ، مدارک پزشکی بیمار به همراه ترجمه آن  و برگه پذیرش بیمارستان مورد نظر در اسپانیا هستش.

ویزای پزشکی اسپانیا

ویزای پزشکی اسپانیا

  • ویزای ازدواج اسپانیا

اگر قصد ازدواج با یکی از شهروندان اسپانیا رو دارین باید این نوع ویزا رو تهیه کنین. به دلیل سختگیری های سفار، باید فرد متقاضی ویزا ازدواج باید ثابت کنه که توانایی مالی برای زندگی در اسپانیا رو داره و همچنین مدرک ارائه کنه که رابطه او و همسرش واقعی هستش.

ویزای ازدواج اسپانیا

ویزای ازدواج اسپانیا

آدرس سفارت اسپانیا

آدرس سفارت: تهران، خیابان دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، کوچه اول شرقی، شماره ۱۰

شماره تماس: ۲۲۵۶۸۶۸۱-۰۲۱

روز و ساعت کاری: یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه و پنج‌شنبه از ساعت ۸ الی ۱۴:۳۰

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
نظرات خود را با ما در میان بگذارید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *